Избори 2022

Нешић: Трећи пут је јединство, извесност и крај расправама

“Реакције људи широм Републике Српске говоре да се налазимо пред великим изазовима, овог пута енергетским и економским”, рекао је кандидат за члана Предсједништва БиХ, Ненад Нешић додајући да одговор на тај изазов не може дати политика оваква каквом је знамо и да је зато потребан Трећи пут.

“Политика у којој свако води рачуна прије свега о свом страначком интересу, не може одговорити на питања од општег интереса. И као што смо изазове рата преживјели јер једни друге нисмо гледали кроз страначке боје него кроз заједничку борбу да опстанемо и изградимо Републику Српску тако данас Трећи пут ДНС-а каже СТОП политиканству и расправама које нас не воде никуд”, истиче Нешић.

Предсједник ДНС каже да нам данас, можда више него икада треба знање, добра намјера, искрени мотиви.

“Зато ми предлажемо да најумнијим људима ове земље дамо значајнију улогу. Да се договоримо да свака мајка четворо дјеце прима националну плату, да направимо друштво знања и резултата и задржимо младост која нам одлази, да повећамо борачке накнаде за 40% јер све док тим људима не обезбиједимо достојанство Српска неће сијати пуним сјајем”, поручио је Нешић.

Подијели...
Извор
НАЦИОНАЛ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!