Избори 2022

Шапурић: Неопходно јединство херцеговачких посланика – не требају нам циркусанти!

Градски одбор НДП јуче је на градском тргу у Требињу, кроз разговор са грађанима упознат са њиховим приједлозима кључним за напредак града Требиња и цијеле Херцеговине као и програмом кандидата коалицијије ове партије.

Предсједник Градског одбора НДП-а Бојан Шапурић, истакао је да је битно јединство свих херцеговачких посланика из Изборне јединице /ИЈ/ 9, као и заједнички наступ у НСРС без обзира којој политичкој организацији припадали, јер је то једини начин како би се Требиње и Херцеговина развијали на свим пољима битним за друштво.

“Не смијемо дозволити да наши посланици из ИЈ 9 праве комедије по НСРС да нас гледају као циркусанте и главне забављаче. Циљ нам морају бити интереси Херцеговаца јер 7 посланика може бити значајан фактор приликом одлучивања”, категоричан је Шапурић и поручио да НДП са коалицијом има сигуран мандат у ИЈ 9.

Подијели...
Извор
РЕЈТИНГ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!