Избори 2022

Служио војску у Билећи, висок два метра и бори се за посланика у Народној скупштини Републике Српске

Ко је Дарко Андрић из Вишеграда?

У мору једноличних предизборних плаката и билборда у Вишеграду је на оригиналан начин своју висину од два метра искористио кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске Дарко Андрић.

Познат од раније јавности са необичним и занимљивим предизборним перформансима и овога пута изненадио је своје суграђане али и ширу јавност предизборним постером гдје својом висином излази из оквира билборда.

Дарко Андрић је актуелни шеф посланика СНСД-а у локалном парламенту у Вишеграду и познат је као енергичан и праведан борац за развој локалне средине и квалитетнији живот својих суграђана.

ФОТО:Facebook/Darko Andrić-Дарко Андрић

Рођен је 1981. године у Мостару. Војни рок служио је у Билећи, а сада живи и ради у Вишеграду. Запослен је у Хидроелектрани на Дрини на мјесту као Извршни директор за производњу и управљање. Дипломирани инжењер је телекомуникација и у струци ради 12 година. Активно говори италијански и енглески језик, ожењен је и отац троје дјеце. Хоби су му баскет и веслање кајака.

Одборник је СНСД-а четири мандата узастопно и члан Главног одбора СНСД-а.

Подијели...
Извор
Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!