Невесиње

Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње

Невесињац Александар Чокорило, власник и генерални директор фирме „Микромаркет“ из Новог Сада организовао је за своје раднике који су дуже запослени у предузећу екскурзију у Херцеговину и Дубровник.

Након Мостара, Требиња, Пребиловаца, Житомислића, Мркоњића и Тврдоша 60-так Војвођана стигло је данас у Невесиње, Чокорилово родно мјесто.

Обишли су Вјенчац и Саборни храм и прошетали градским улицама. Били су одушевљени живописном природом, а упознали су се и са културно-историјским насљеђем невесињског краја.

Александар каже да њихова фирма има преко 1000 запослених и да посљедњих година раднике воде на разна путовања.

„Сада ме све више вуче родна груда и одлучили смо да Херцеговина и Невесиње постану редовне туристичке дестинације“, наглашава овај рођени Невесињац. Сматра да оваквим екскурзијама стичу повјерење и јачају тимски дух.

Чокорило додаје да је Невесиње прелијепо, посебно ових мајских дана, издвајајући Вјенчац, Вележ, језеро Алаговац и Овчији брод.

Александрова супруга Мирјана Чокорило каже да екскурзије за запослене организују од 2015. године. „Посљедње двије године долазимо у Херцеговину са жељом да развијамо патриотизам и учвршћујемо коријене“, додаје Мирјана и наглашава да јој је била част доћи у родно мјесто њеног супруга.

ФОТО:Радио Невесиње

Слободанка Јаћимовић ради 25 година у Микромаркету. Задовољна је у свом предузећу које има 204 објекта широм Војводине. Долазак у Херцеговину ће јој остати у лијепом сјећању, а посебно је очарана љепотама невесињског краја.

Након четвородневног боравка у Херцеговини радници Микромаркета вратили су се у Нови Сад.

Подијели...
Извор
РАДИО НЕВЕСИЊЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!