Друштво

Билећанин на челу “Хидроелектране Дабар”

Билећанин Данило Илић, преузео је данас функцију вршиоца дужности директора “Хидроелектране Дабар.”

Досадашњи директор овог предузећа Славиша Стајић обављаће функцију Извршног директора за техничке послове.

Илић, који је по струци грађевински инжењер, долази на ову позицију из Градске управе града Требиња након што је успјешно обављао дужност начелника одјељења за капиталне инвестиције.

У свом досадашњем раду Илић је руководио и сектором инвестиција у “Хидроелектранама на Требишњици” и управљао значајним инфраструктурним пројектима од којих је највећи реализација инвестиције изградње система Горњи хоризонти у чијем саставу је и “Хидроелектрана Дабар”. Руководио је пројектима изградње затвореног олимпијског базена у Требињу, моста преко ријеке Требишњице и низом других пројеката од значаја за локалну заједницу.

Напомињемо да је у току изградња највећег хидротехничког система у региону “Горњи Хоризонти” коју изводи кинеска компанија Гезуба група. Активирана су сва градилишта која обухвата овај пројекат те радови теку у складу са потписаним уговором.

“Хидроелектрана Дабар” је највећа хидроелектрана у овом дијелу Европе за коју су обезбијеђена сва средства.

Подијели...
Извор
Билећа Online

2 Коментара

  1. Ako je preporuka izgradnja zatvorenog bazena u TB, onda je to veliko znanje i stručnost u graditeljstvu. Gledajući novonapravljeni objekat u Bileći, primjećujemo da će zaposliti dosta stručnih sakupljača glasova i diploma sa benzinskih postaja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!