Избори 2022

Додик о поновљеном “контролном бројању” гласова ЦИК-а

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је његова побједа на протеклим изборима часна и чиста.

-Стрпљиво ћемо сачекати ово незаконито бројање и знаћемо бранити побједу кад смо знали и побиједити. Грађани који су нам дали подршку добиће сатисфакцију с неколико дана закашњења – навео је Додик.

Према његовим ријечима, „Централна изборна комисија (ЦИК) БиХ без легитимитета доноси незаконите одлуке о поновном пребројавању гласова, а да претходно нису утврђени ни прелиминарни резултати“.

-Иако незаконита одлука ЦИК-а мора кад-тад довести до резултата избора за предсједника Републике Српске, а ми се тог резултата не плашимо јер знамо да је наша побједа часна и чиста – навео је Додик на „Твитеру“.

Он је указао на то да неодговорни иступи ЦИК-а, али и лидера СДС-а и ПДП-а Бранислава Бореновића и Мирка Шаровића говоре да је свима стало до свега сем до истине.

-А истина је једноставна. Као кандидат СНСД-а на предсједничким изборима побиједио сам недостижном предношћу кандидата опозиције – рекао је Додик.

Подијели...
Извор
СРНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!