Избори 2022

Селак: Херцеговина ће имати народног посланика из СПС (ФОТО)

Социјалистичка партија Српске у Изборној јединици 9 рачуна на најмање један директан мандат јер СПС има снажну подршку у Херцеговини, поручио је предсједник СПС Горан Селак на Јавној трибини СПС у Требињу.

Грађанима, члановима и симпатизерима СПС у препуној сали хотела “SL Industry” обратили су се и носилац листе СПС за Народну Скупштину Републике Српске и потпредсједник СПС Максим Скоко, кандидат за предсједника Републике Српске Неђо Ђурић и предсједник Градског одбора СПС Требиње Славко Вучуревић.

– У Требињу и у Изборној јединици 9 имамо доказане људе, велику енергију и побједничку атмосферу и с разлогом очекујемо најмање један директан мандат. То је резултат подршке конкретним рјешењима која нуди СПС. Подршка рађању, помоћ привреди и конкретне мјере против корупције су рјешења иза којих могу сви да стану и драго ми је да све већи број грађана препознаје нашу енергију и подржава наше политике – поручио је Селак.

Подијели...
Извор
СРПСКА ИНФО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!