Избори 2022

Вукановић непожељан на опозиционој трибини у Билећи

Кандидат за српског члана предсједништва БиХ Мирко Шаровић на централној трибини Српске демократске странке која је у петак одржана у Билећи, истакао је да је дошао крај оваквом начину управљања енергетским ресурсима у Републици Српској.

„Са новом структуром власти то ћемо да промијенимо. Неће бити тајних продаја соларних електрана, већ ћемо овај сектор поставити на здраве ноге. Све бенефите у енергетском сектору прије свега треба да се осјете у Херцеговини а не само у другим крајевима РС. Херцеговину треба учинити доступнијом прије свега саобраћајницом Бијељина-Требиње што ће бити један од приоритета“ додао је Шаровић.

Уставна обавеза предсједника Републике Српске је да изражава јединство народа. Ми то немамо данас под овим режимом рекла је Јелена Тривић кандидат за ову функцију.

„Примјер за то је општина Билећа јер начелник не долази из структуре која је на власти на републичком нивоу. Оно што је у цијелој Херцеговини проблем су путеви у изузетно лошем стању што је срамота режима. Због тога ће народ њима показати црвени картон на изборима, да би донијели пријеко потребне промјене у РС. То се првенствено односи на побједу над корупцијом“ додала је Тривић.

На скупу у Билећи говорили су, начелник општине Веселин Вујовић кандидат СДС за посланика у НС РС, Вукота Говедарица носилац листе из Изборне јединице 9 за посланика у НС, кандидат за посланика СДС Никола Бајовић, кандидат ПДП за ову функцију Младен Тепавчевић, Дарко Бабаљ носилац листе СДС за Парламентарну скупштину БиХ и Ненад Абрамовић кандидат за посланика у ПС БиХ. Ослободити РС корумпиране власти, спријечити одлазак младих, нова радна мјеста и бољи живот за све у РС, заједничка је порука са предизборног скупа у Билећи.

ФОТО:СДС Билећа

Занимљиво је да опозициони кандидат за народног посланика у ИЈ 9 Небојша Вукановић није добио позив организатора да се обрати Билећанима што је критиковао и савјетник начелника Билеће и бивши Вукановићев „саборац“ Видомир Парежанин.

Подијели...
Извор
РАДИО БИЛЕЋАБилећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!