Избори 2022

Вујовић: Наша је обавеза да се боримо за боље и нећемо одустати. Изађите на изборе и гласајте по својој савјести

Ове седмице Билећани су имали прилику да разговарају са кандидатима СДС-а за посланке у Народној Скупштини Републике Српске из Изборне јединице 9.

Разговор и дружење кандидата са грађанима Билеће организовао је општински одбор ове странке.

Са грађанима Билеће разговарали су Вукота Говедарица, Веселин Вујовић, Никола Бајовић.

„Наша је обавеза да се боримо за боље, и од тога нећемо одустати. Демобилисани борци, породице погинулих бораца, ратни војни инвалиди нису заслужили овакав живот. Велика неправда и гријех су направљени према овим категоријама.
Сигуран сам да ће се побједом Јелене Тривић много тога промијенити набоље, као и побједом Мирка Шаровића и да ћемо коначно имати услове да поправимо садашње стање и да убудуће све градимо на здравим основама.
Хвала Билећанима, који су данас са нама. Изађите на изборе и гласајте по својој савјести”, поручио је Веселин Вујовић, начелник општине Билећа и кандидат за посланика у НСРС.

„Драго ми је што је данас са нама оволики број људи, који слободно кажу оно што мисле. То нам даје и снагу и обавезу да идемо правим путем према држави у којој неће бити криминала, дискриминације, крађе, гдје ће се цијенити образован, васпитан и способан цовјек и гдје ће се поштовати праве људске вриједности, које су нажалост одавно потиснуте”, изјавио је Никола Бајовић за страначку страницу, а који је замјеник начелника општине Билећа и кандидат за посланика у НСРС.

Подијели...
Извор
СДС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!