Избори 2022

Шаровић: Додик спрема протесте

Шаровић тврди да лидер СНСД спрема протесте

Предсједник СДС Мирко Шаровић приликом гостовања у програму Фејс телевизије код Сенада Хаџифејзовића казао је како је Додик очекивао много више од Вучића, али да је добио неутралност у изборном процесу, те да је Србија исказала принципијелан став по питању избора у Босни и Херцеговини.

Шаровић је навео како Додик дуже вријеме отежава позицију Србије.

– Додик би тешко предао власт! Мислим да није спреман да преда власт! Улог је велики. Ја бих предао власт, али Додик не! Он би много изгубио! Додиков пад би био велики прасак – рекао је Шаровић.

Навео је како има информацију да се Додик спрема на протесте.

– Додик ће остати сам, сви ће га напустити – устврдио је Шаровић.

Видјели смо, каже он, да се нешто чудно дешава и да се покушава штимати резултат за Додика.

– Важно је да се поново преброје резултати за предсједника Републике Српске јер је Јелена Тривић и по фалсификованим резултатима побједник! Резултат се фалсификовао од пола изборне ноћи – рекао је Шаровић.

Нагласио је да је наредих седам дана важно за цијелу земљу, не само за РС.

– Ово је историјски тренутак за БиХ! Хиљаде људи је укључено у изборне преваре и десетине и стотине људи треба да заврши у затвору! У народу је Јелена Тривић предсједница РС – истакао је Шаровић за Фејс телевизију.

Подијели...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!