Избори 2022

Петровић након скандала у Зетри: Вјерујем да ће ЦИК покренути драстичне мјере

Генерални секретар СНСД-а Лука Петровић изразио је увјерење да ће против бројача, који је покушао да умањи изборни резултат кандидата за предсједника Републике Српске Милорада Додика, бити покренуте драстичне мјере и да ће он бити кажњен.

“Вјерујем да ће Централна изборна комисија изрећи драстичне мјере забране и казне и кривичну пријаву против таквог бројача који је настојао да унизи резултат Милорада Додика”, рекао је Петровић.

Он је додао да се СНСД као странка добро организовао како би биле спријечене било какве малверзације током контролног бројања у Главном бројачком центру у Сарајеву.

“Наравно, наши посматрачи су будни, тако ће остати до краја бројања и спријечиће се чак и подвале које је могуће направити и у ЦИК-у”, истакао је Петровић за АТВ.

Кандидату СНСД-а за предсједника Републике Српске Милораду Додику на бирачком мјесту 034Б231 у Бањалуци умјесто освојених 157 гласова, уписано је нула приликом контролног бројања у главном центру у Зетри.

Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!