Избори 2022

Ево када се броје гласови за предсједника Републике Српске. Омогућен пренос уживо

На основу Наредбе Централне изборне комисије БиХ у Главном центру за бројање у Сарајеву у четвртак у 15.30 часова ће почети отварање врећа и контролно поновно бројање гласачких листића по службеној дужности на свим редовним бирачким мјестима у Републици Српској за ниво предсједника и потпредсједнике Републике Српске, саопштено је из ЦИК-а.

Акредитовани посматрачи политичких странака, испред којих су овјерени кандидати за предсједника и потпредсједнике Републике Српске и независних кандидата, кандидати који се појављују на гласачком листићу, као и акредитовани посматрачи за праћење Главног центра за бројање могу бити присутни у току бројања.

– Три јавна РТВ сервиса у БиХ (РТРС, РТВБиХ и РТВФБиХ) уколико покажу интерес, могу УЖИВО у цјелости преносити отварање врећа и контролно поновно бројање гласачких листића за ниво предсједника и потпредсједнике Републике Српске – истиче се у саопштењу.

Исто ће бити омогућено и другим заинтересованим медијима у БиХ, саопштили су из ЦИК-а.

Подијели...
Извор
РТРС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!