Избори 2022

Изборна превара у Градишци? Приведен па пуштен ујак Вукоте Говедарице

Четири особе саслушане су ноћас у Полицијској управи Градишка и код њих је пронађено 10.000 евра и промотивни материјал странке СДС, сазнаје Српска Инфо.

Како Српска Инфо сазнаје, саслушани су Дејан Слијепчевић из Новог Сада, нослиац листе СДС Александар Трнинић из Лакташа, полицајац из Новог Сада и још једна особа.

Полиција је примијетила два сумњива возила у граду, па су их зауставили, пише Српска Инфо.

– Радило се о возилу BMW регистарских ознака из Србије и “ауди” наших таблица. У возилу су затечене поменуте особе, око 10.000 евра и промотивни материјал СДС и леци на име Александра Трнинића који је кандидат за НСРС – рекао је извор Српска Инфо.

У Полицијској управи Градишка су рекли да су у вечерњим часовима  зауставили и извршили контролу два возила на подручју Градишке, приликом којих је у једном од возила пронађено око 10.000 евра у апоенима од 100 евра и промотивни материјал једне политичке партије.

– Имајући у виду наведене околности,  М.Н. и А.Ђ. из Новог Сада, А.Т. из Лакташа и Д.С. из Гацка су саслушани у Полицијској управи Градишка, а о цијелом догађају је обавјештен надлежни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука – појаснили су у полицији.

Након узетих изјава и информативног разговора, они су напустили Полицијску управу Градишка.

Иначе, поменути Дејан Слијепчевић је ујак потпредсједника СДС-а Вукоте Говедарице из Гацка. Слијепчевић има грађевинску фирму у Новом Саду а АТВ је већ писао да је дугогодишњи финансијер Српске Демократске Странке.

Подијели...
Извор
СРПСКА ИНФОМУПБилећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!