Република Српска

Ево који производи ће ове седмице бити снижени. Јогурт “Пађени”, ајвар “Витаминка”, паризер “Натура Вита” само неки од њих (ФОТО)

У корпи производа које би грађани Српске требало знатно јефтиније да плаћају већ од ове седмице наћи ће се 50 артикала, а „Глас Српске“ објављује који тачно и у којима маркетима.

“Витаминкин” ајвар и мaрмелада, “Пађени” јогурт и павлака, пилeћи паризер из производних погона компаније”Натура Вита”, те “Мирин” кекс “Домаћица” су само дио артикала од укупно 50 које ће грађани Српске куповати по сниженим цијенама.

Ови производи биће означени посебним стикерима “0 одсто марже” и потрошачима ће бити доступни до краја седмице у 22 трговачка ланца широм Српске.

ФОТО:Глас Српске
ФОТО:Глас Српске

Министар трговине и туризма Српске Денис Шулић рекао је да је кампања “ Друштвено одговорни” почела од јуна, али да се од средине септембра интензивно радило на њеном проширењу.

ФОТО:Глас Српске

– Дио кампање је 19 произвођача који су се одрекли марже у потпуности, као и четири дистрибутера, те 22 трговачка ланца. До краја седмице на полицама ће бити производи по сниженим цијенама – рекао је Шулић и додао да уз произвођачке марже, многи трговци и дистрибутери одрекли су се и марже на велики број производа из својих асортимана, те ће се и ти производи на полицама наћи уз значајно ниже цијене.

Он је истакaо да ће камања трајати до 31. децембра, те да ће се разговарати и о наставку акције.

Ресорни министар је нагласио да су отворени за произвођаче, трговце и дистрибутере да се прикључе кампањи.

Најавио је и искључење из капање оних који се не буду држали договора.

Подијели...
Извор
ГЛАС СРПСКЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!