Република Српска

На Зеленгори се продаје 35 парцела, погледајте како ће изгледати туристички комплекс (ВИДЕО)

Начелник Општине Калиновик расписао је оглас о продаји неизграђеног грађевинског земљишта путем усменог јавног надметања-лицитације у оквиру Регулационог плана Туристичког комплекса Зеленгора 2.

На продају је понуђено више десетина парцела, тачније 35, различите површине, а на њима је предвиђена градња викенд кућа и објеката пратећег садржаја за туризам. Продаја је заказана за 8. децембар.

Начелник општине Калиновик Радомир Сладоје изјавио је раније да ће развој ове локалне заједнице у наредном периоду бити усмјерен на реализацију пројекта туристичког комплекса на Зеленгори, пренио је портал Билецаонлине.

Сладоје је Срни рекао да су он и његов тим схватили да је будућност Калиновика у развоју туризма на Зеленгори, за коју влада огромно интересовање, али на којој тренутно нема готово никакве инфраструктуре.

Према његовим ријечима, развојем туризма на Зеленгори биће створена нова радна мјеста која су атрактивна младим нараштајима.

“Пољопривреда нам је развијена, али туризам би је могао подићи на један нови ниво”, нагласио је Сладоје, преноси екапија.

У видеу погледајте како би будући туристички комплекс требало да изгледа.

Подијели...
Извор
НЕЗАВИСНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!