Република Српска

Бесплатни дерматовенеролошки прегледи акни

Удружење доктора за кожне и полне болести “CUTIS” из Бањалуке организује бесплатне прегледе на подручју цијеле БиХ, у оквиру кампање “Покажи се 2023” посвећене борби против једне од најучесталијих кожних болести данашњице – акни.

Кампања ће бити реализована у приватним дерматовенеролошким ординацијама на подручју цијеле БиХ, у зависности од учесника кампање, који желе дати најмање четири бесплатна прегледа акни од 1. до 31. марта.

Имена клиника у којима ће се вршити бесплатни прегеледи биће објављена на порталу Естетика.

Носилац кампање у сарадњи са бањалучким Удружењем је портал Естетика на којем ће бити постављени сви слободни термини који се аутоматски затварају након што пацијент заврши резервацију, док љекар путем мејла добија име и презиме, те контакт пацијента који је резервисао термин.

Циљ кампање је подизање свијести о важности адекватног дерматолошког лијечења акни, као и да се појединцима омогући правовремена љекарска помоћ.

Подијели...
Извор
РТРС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!