Мостар

ХИТ! Министар пресјекао врпцу поводом постављања завјеса у школи

У Мостару је данас уприличена свечаност каква се ријетко гдје може видјети осим у БиХ. Министар образовања, науке, културе и спорта ХНК Рашид Хаџовић свечано је пресјекао траку поводом завршетка пројекта “Опремање школе расхладним уређајима, перголом и ребрастим завјесама” у Јавној установи Основна школа Гнојнице, који је подржала Турска војна мисија у БиХ.

Министар је, приликом свечаног пресијецања траке, изразио задовољство реализацијом овог пројекта.

– Част ми је и задовољство што сам овдје с вама. Ово је битан догађај за све нас, јер је реализован пројекат у ЈУ Основна школа “Гнојнице” који ће бити од користи и нашим ученицима и наставницима, али и због чињенице да имамо прилику угостити наше пријатеље из Турске. Надам се да ће још бити прилика за овакве сусрете у надолазећем периоду и да ће се сарадња и даље наставити – казао је Хаџовић.

Ученици и наставници Основне школе “Гнојнице” припремили су занимљив програм поводом реализације пројекта и у знак захвалности Турској војној мисији у БиХ.

Директорка ОШ “Гнојнице” Садета Зломужица истакла је задовољство реализацијом овог пројекта.

– Овај пројект допринијеће удобном амбијенту за рад наших ученика и наставника. Захваљујемо се свим људима који су подржали овај пројекат.

Врата наше школе су вам увијек отворена, сматрамо вас пријатељима и надамо се наставку сарадње – казала је Зломужица.

Током манифестације присутнима су се обратили и конзул Републике Турске у Мостару Јашар Ергун и шеф Турске војне мисије у БиХ, официр Мустафа Бујукороглу, преноси bljesak.info.

Подијели...
Извор
Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!