Бања Лука

Ево зашто су избори у октобру битни за Станивуковића

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је јуче  на предизборном скупу у бањалучком насељу Обилићево да је Бањалука симбол успјеха и да заслужује обиљежје мале метрополе.

“То можемо само ми да изградимо, од концертне дворане која нам треба, која може да прими три до четири хиљаде људи, новог позоришта и све што овом граду треба”, истакао је Додик, истичући да је у Бањалуку “ушло” више од двије милијарде КМ владиног новца.

Додик је оцијенио да се без лидера и јаког вођства не може опстати, те истакао и како је енергија Владе Ђајића, који је предсједник градског одбора СНСД-а, немјерљива и да га припремају за новог градоначелника.

Присутнима на трибини Додик је поручио да никада не бирају умишљене, самозадовољне и оне који мисле да су покупили сву памет свијета.

На ове наводе реаговао је градоначелник Бањалуке преко њему омиљеног начина оглашавања и то преко свог твитер профила. Све ове изјаве Додика окарактерисао је као пријетње и написао:

“Додик поново пријети Бањалуци, овај пут најавом да ће Ђајић бити градоначелник Бањалуке”, написао је  Станивуковић на свом Твитер налогу.  

Рекао је да би то за Бањалучане била већа казна “него најаве да ће заврнути гријање послије избора, и запитао се шта ће на ово рећи Срђан Амиџић, који се недавно самокандидовао за изборе”.

Владо Ђајић је до сада више пута тврдио да је Станивуковић изгубио повјерење грађана, најављујући опозив градоначелника, који, међутим, до сада није покренут.

У кулоарима се прича да ће СНСД у случају изборне побједе у октобру и ако Ђајић у својој изборној јединици оствари бољи резултат од Станивуковића покренути опозив градоначелника Бањалуке.

Подијели...
Извор
АТВМОНДО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!