Федерација БиХ

Туристи снимили полицајца који узима мито (ВИДЕО)

Туристи из Турске објавили су видео на којем се види како полицајцу нуде 20 евра, а он узима мито након што их је зауставио у Јабланици.

Мотоциклисти су се возили у Сарајево када их је у Јабланици зауставио полицајац због претицања. На видеу који има више од 23.000 прегледа може се видјети како се полицајац с њима једва споразумијева будући да не зна енглески језик, али је језик корупције одмах разумио.

Након што им је нешто покушавао нацртати на папиру, одустао је чим су му понудили 20 евра. Очито није знао да мотоциклисти често носе камере на кациги како би снимали своја путовања.

-У седмом дијелу нашег серијала “Балканске инвазије” отишли смо у Сарајево. Путем смо подмитили полицију која нас је зауставила због кривог претицања. Био је то први пут у животу да сам подмитио полицајца. Кад сам отишао у Сарајево, све сам заборавио. Више у нашем видеу. Уживајте у гледању – написали су у опису видеа на Јутубу, преноси Херцеговина Инфо.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
ГЛАС СРПСКЕ

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!