Гацко

Трећа “Гатачка котлићијада” испунила очекивања. Билећанин побједник у испијању пива (ФОТО)

Јучерашња трећа „Гатачка котлићијада“ која је одржана на излетишту Кошта у потпуности је испунила очекивања и организатора и посјетилаца.

Најбољи котлић је скувала екипа кафе бара „ АС”. Друго мјесто припало је екипи“ Плетиље“ која је стигла из Калиновика, док су трећу позицију заузели „ Референти“.

У атрактивним забавним дисиплинама резултати су сљедећи:

Трчање са јајетом у кашици:

Прво мјесто заузео је Душан Додеровић, други је био Стево Окиљевић док је трећој позицији био Филип Грубачић.

Скок у врећи:

Побједник је Драган Лојовић, слиједе Стево Окиљевић и Ивана Головић из Никшића.

Брзо испијање пива:

Билећанин Немања Грубачић освојио је прво мјесто, на другом је био Милан Црногорац, док је трећу позицију заузео Олег Шуковић.

Потезање конопа:

Најснажнија у дисциплини је била екипа „Референти2“, друго мјесто заузело је „ Горње Храсно“ из Љубиња, док је треће заузео кафе бар „Гачанка“.

У забавном дјелу програма наступила су Културно умјетничка друштва „Зеленгора“ и „Сава Владиславић“, те сестре Радмиловић у пратњи хармоникаша Василија Рајковића. Гост изненађења био је гуслар Ђорђије Ђоко Копривица.

Подсјећамо, на Кошуту је дошло 17 такмичарских екипа у спремању котлића. Највише је било домаћих, али примамљиви мириси ширили су се и из котлића гостију из Требиња, Љубиња, Калиновика, Билеће, Плужина и Никшића.

Подијели...
Извор
РАДИО ГАЦКО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!