Република Српска

Полицајци добили отказ због примања мита

Полицајци П.Т. и В.Р. из Источног Сарајева добили су отказ у Министарству унутрашњих послова Републике Српске због повреде радне дужност, саопштили су из МУП-а РС.

Њих двојица су ухапшени прошле године  због сумње да су 3. јула око 21 час на подручју Источне Илиџе, примили мито од возача, за прекршаје из области безбједности саобраћаја.

Они су тада осумњичени да су од возача примили 300 марака мита.

Како наводе из МУП-а РС, Дисциплинска комисија Одјељења за првостепени дисциплински поступак МУП-а Српске окончала је првостепени дисциплински поступак против два полицијска службеника П.Т. и В.Р..

“Истима је изречена дисциплинска мјера прекид радног односа због теже повреде радне дужности неизвршавање, несавјесно и наблаговремено извршавање послова и задатака и понашање у служби или изван службе које нарушавања углед Министарства Правилника о дисциплинском поступку”, саопштили су из МУП-а РС.

Подијели...
Извор
ГЛАС СРПСКЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!