Мостар

Комплетна управа Електропривреде ХЗХБ поднијела оставку. Ово су разлози

Управа Јавног подузећа Електропривреда Хрватске заједнице Херцег – Босне, дд Мостар, донијела је једногласан закључак да подноси писмену оставку, закључно с данашњим даном.

– С обзиром да је тренутни сазив Управе друштва у скором истеку мандата, ми доље наведени потписници, дајемо колективну оставку у раду Управе друштва – наводи се у документу, у чијем је посједу Вечерњи лист.

Ту се налазе потписи генералног директора Маринка Гиље, извршног директора за правне послове Роберта Леске, извршног директора за економске послове Анте Тутиша, извршног директора за производњу електричне енергије Зорана Табака, извршног директора за дистрибуцију електричне енергије Илије Бакалара, извршног директора за опскрбу електричном енергијом Ивице Прскала и извршног директора за развој Драге Баге.

– Прилагођавање процесу трансформација и реструктурирање електроенергетског сектора, те нови изазови који се јављају у процесу интегрирања енергетског сектора БиХ с регионалним и тржиштима Еуропске уније разлози су који захтјевају обнављање пословног менаџмента новим кадровским структурама, а све с циљем наставка убрзања развоја и очувања успјешног пословања ЈП “Електропривреда ХЗ ХБ” д.д. Мостар као носитеља позитивних господарских кретања – казала је о новим, кадровским промјенама Марија Бунтић, шефица Сектора корпоративних комуникација у Електропривреди ХЗХБ.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
ХЕРЦЕГОВИНА ИН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!