Требиње

“Полице” добијају рефлекторе (ФОТО)

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић је са руководством Леотара обишао грађевинске радове на стадиону „Полице“ и на лицу мјеста се увјерио да све тече планираном динамиком.

У току су радови на више локација унутар стадиона, а прије неколико дана почело се и са монтажом првог стуба, те развлачењем енергетских каблова за све четири стопе.

ФОТО:Град Требиње

„Ово ће значајно промијенити слику требињског спорта, али и града. Ово је пројекат који заслужује Леотар, Требиње и сви љубитељи спорта и фудбала којих у нашем граду није мало“, навео је Ћурић.

Он је истакао да ускоро треба да почну и радови на изградњи помоћног фудбалског терена са вјештачком травом у бившој касарни, који заједнички граде Град Требиње и Фудбалски савез Републике Српске.

„Није увијек ни лако свакоме да се објасни зашто се улаже у спорт и спортску инфраструктуру. Ово остаје Требињу, нашој дјеци и љубитељима спорта. То је оно што је најважније. Улажемо у спортску инфраструктуру због 2.100 дјеце која се баве спортом и тако ћемо наставити и убудуће“, навео је Ћурић.

Према његовим ријечима, захваљујући подршци енергетског сектора, у наредном периоду почиње реконструкција спортске дворане ‘Милош Мрдић’у Бреговима и свих дворана којима је то неопходно.

Предсједник Управног одбора Фудбалског клуба „Леотар“ Рајко Мичета изразио је задовољство динамиком радова на стадиону у Полицама. Мичета је рекао да ће се овим пројектом промијенити не само спорт и фудбал, већ и цијели град, посебно онда када се утакмице требињског премијерлигаша буду гледале под свјетлом рефлектора.

„Хвала градоначелнику Мирку Ћурићи што је и поред свих оних који нису жељели овај пројекат имао снаге не одсутане. Имамо још неколико важних пројеката за стадион попут нове зелене површине. Овоме се радују сви Требињци и љубитељи фудбала и Леотара“, навео је Мичета.

ФОТО:Град Требиње

Обиласку је присуствовао и генерални директор Електропривреде Републике Српске г. Лука Петровић, који је и сам прије више од 10 година био предсједник Управног одбора требињског клуба.

Подијели...
Извор
ФК ЛЕОТАР

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!