Требиње

Ево како је Кинез побјегао из затвора. Камере све снимиле

Кинески држављанин Q.T. побјегао је из Окружног затвора у Требињу тако што се, током шетње, попео на кров једне од зграда, а потом скочио са висине од 12 метара, сазнаје АТВ.

”Док је био на шетњи тај притвореник се, уз жицу и громобран, попео на кров једне од зграда. Иако је све опасано бодљикавом жицом, успио је да се попне и скочи са 12 метара висине! Невјероватно, али тај скок или пад га није зауставио”, каже извор АТВ-а.

Он наводи да су бјекство забиљежиле надзорне камере затвора.

”На камерама се види како је скочио. Види се и тренутак када се, након скока, подиже као да се ништа није догодило и наставља да бјежи. Као да је мачка, а не човјек”, каже извор АТВ-а.

Унутрашња стража је реаговала, али будући да они нису наоружани, нису успјели да спријече бјекство. За одбјеглим притвореником организована је потрага коју води ПУ Требиње. Цијела полиција је на ногама и за Кинезом се трага.

Иначе, иако је Окружни суд у Требињу затвор полуотвореног типа кинески држављанин Q.T. се у њему налазио одлуком Суда БиХ који му је одредио екстрадициони притвор, у којем је чекао изручење.

Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!