Гацко

Крађа горива у Гацку

Н.Ш. и В.Г. из Гацка осумњичени су да су крали гориво, саопштено је из Полицијске управе Требиње.

Наиме, полиција је гориво пронашла и одузела јуче а ради се о осам канистера по 25 литара напуњених горивом.

“Наиме, након оперативних сазнања да се у путнички аутомобил марке ‘Волксваген’, тип ‘Голф 2’ утоварило више канистера у којима се налази дизел гориво, за које постоје основи сумње да је отуђено из погонских машина ЗП РиТЕ Гацко, полицијски службенци су извели оперативно-тактичну мјеру и радњу – опсервацију током које су уочили предметно возило и лица иницијала Н.Ш. и В.Г. како истоварају канистере у помоћни објекат који користи лице иницијала Н.Ш“, стоји у саопштењу.

Из полиције додају да су претресом куће, помоћних просторија и возила које користи Н.Ш. пронађено и уз потврду о привременом одузимању предмета одузето осам канистера по 25 литара напуњених течношћу која својим карактеристикама асоцира на дизел гориво и цријево дужине око 2,5 м.

“Окружно јавно тужилаштво у Требињу је полицијским службенцима наложило да се лица иницијала Н.Ш. и В.Г. испитају у својству осумњичених за почињено кривично дјело Утаја из члана 229. Кривичног законика Републике Српске“, закључено је у саопштењу.

Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!