Црна Гора

Трагичан крај потраге. Пронађено тијело дјечака којег је однио талас

​Тијело тринаестогодишњег Н.В., којег је талас повукао у море у Херцег Новом, пронађено је испод тврђаве Форт Оштра на истоименом рту, на западној страни улаза у Боку.

Потрага за дјечаком трајала је осам дана. Тијело је пронађено непосредно након што је завршена данашња потрага.

„Вијестима“ је незванично саопштено да је спасиоцима стигло обавјештење да је у мору у близини тог рта уочено беживотно тијело.

Екипе су се, како је рекао саговорник „Вијести“, одмах упутиле ка назначеној позицији која се налази у територијалним водама Републике Хрватске.

Управа поморске сигурности и управљања лукама у складу са Националним планом трагања и спасавања на мору наставила је јутрос потрагу.

Претраживан је акваторијум западно и југозападно од хотела „Плажа“ у Херцег Новом према Суторини, Њивицама и рту Кобила.

Учествовало је више пловила државних служби и приватника, као и хеликоптер Војске Црне Горе и дрон са термовизијском камером Управе поморске сигурности и управљања лукама (УПСУЛ).

Подијели...
Извор
НЕЗАВИСНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!