Требиње

Индустрија алата Требиње испунила све обавезе према држави

Из “Swisslion IAT” Требиње обавјештавају раднике и јавност Републике Српске да је предсједник Пословног система “Swisslion” Родољуб Драшковић, лично, а у име и за рачун “Swisslion IAT”, данас исплатио све обавезе према држави.

“Тиме су ријешене дугогодишње муке и бреме које смо заједно носили на својим плећима. Плаћене обавезе се углавном односе на период прије приватизације, иако је у низ наврата обећавано да ће дуг настао прије приватизације преузети држава. До јуче су ИАТ и Родољуб Драшковић прозивани као највећи дужници према држави и трпили штету јер низ година на предметној имовини због хипотека нису могли приступити инвестирању, а данас саопштавамо да нити ИАТ нити Родољуб Драшковић не дугују ником ништа. ‘Swisslion IAT’ је чиста и здрава фирма која држави не дугује ништа и самим тим је омогућен даљи развој и инвестиције. Овим данашњим гестом још једном је доказано да Родољуб Драшковић наставља своју друштвено одговорну политику коју проводи не само у оквиру овог Система, него и шире друштвене заједнице”, наводи се у саопштењу.

Подијели...
Извор
РАДИО ТРЕБИЊЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!