Избори 2022Политика

Трифуновић: Јелена Тривић злоупотребљава гробове и враћа нас у прошлост

Спот Јелене Тривић на гробљу је морбидан, представља злоупотребу гробова и враћа нас у прошлост, рекао је Александар Трифуновић, новинар и уредник портала „Бука“.

Трифуновић је коментарисао за београдске медије предизборну кампању у Републици Српској те је говорио о порукама које кандидати шаљу бирачима, а посебно је било занимљиво његово запажање о предизборном споту Јелене Тривић.

– Имате ситуацију не да ми требамо да се сјетимо прошлости него да се вратимо у прошлост, то је нека порука. И шта то значи вратити се у прошлост, шта то значи повратак у рат, шта ви поручујете људима, да буду спремни за неке нове сукобе и на крају крајева ја видим баш једну озбиљну злоупотребу гробова – рекао је Трифуновић.

Трифуновић је истакао да то што је Тривићева урадила, нико до сада није.

– Јесте ви питали људе за дозволу да се ту сликате, зашто то радите, ја мислим да то до сада нико није урадио, ја не знам да ли је икад ико ишао на гробље и снимао тамо спот – рекао је Трифуновић.

Трифуновић је истакао да је такво понашање крајње дегутантно.

– Мислим да је то мало, чак и дегутантно и милсим да је профулала у том случају поруку кампање јер људима није до рата, људима се гади рат, мени је драго да је то тако, ја сам сигуран да је то тако. Стално се враћате на рат, имате ли други алат осим рата у политичкој борби – јасан је Трифуновић.

Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!