Република Српска

ЕРС-у потребно 400 агената за промоцију Програма енергетске одрживости

Предузеће „Електропривреда Републике Српске“ /ЕРС/ објавило је данас јавни позив за ангажман агената за промоцију Програма енергетске одрживости домаћинстава.

„Право да буду промотери имају сви незапослени пунољетни грађани Републике Српске. На основу јавног позива биће ангажовано 400 промотера“, навели су из „Електропривреде“.

Из ЕРС-а су позвали заинтересоване грађане Републике Српске да посјете један од 45 шалтера јавног снабдијевања да би се пријавили за промоцију овог програма.

Будући промотери проћи ће обуку која ће бити организована на више локација широм Републике Српске од стручних лица „Електропривреде Републике Српске“.

„Са одабраним кандидатима/будућим промотерима биће закључен уговор о дјелу у коме ће бити дефинисани услови и начин финансијске надокнаде по завршеним активностима промоције“, навели су из ЕРС-а.

„Електропривреда“, како су истакли, жели да активностима на реализацији овог врло значајног пројекта за цијелу Републику Српску дође до сваког домаћинства, те да грађанима пружи детаљније информације о програму.

У саопштењу се додаје да заинтересовани грађани треба да дођу на један од 45 шалтера јавног снабдијевања и понесу важећи идентификациони документ, те попуне пријаву којом изражавају заинтересованост за овај јавни позив, односно послове промотера програма.

Рок за подношење пријава је седам дана од дана објављивања јавног позива.

Јавни позив ће бити објављен на огласној табли „ЕРС-а“, интернет страници овог предузећа и путем медија.

Све информације у вези са јавним позивом могу се добити на једном од 45 шалтера јавног снабдијевања.

Подијели...
Извор
СРНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!