Избори 2022Требиње

Мијатовић у Требињу: Требиње није ни српски, ни бошњачки, ни хрватски већ један од најлепших босанскохерцеговачких градова

Кандидати Покрета за државу из Републике Српске и кандидат за члана Предсједништва БиХ из Српске Војин Мијатовић одржали су скуп у Требињу гдје су представили своју политику и кандидате за предстојеће изборе у БиХ.

“Требиње није ни српски, ни бошњачки, ни хрватски већ један од најлепших босанскохерцеговачких градова. Ми смо босанскохерцеговачка репрезентација, ми играмо за своју земљу и свој народ, а коме се то не свиђа, може слободно мимо БиХ играти за туђу земљу”, поручено је са скупа у Требињу.

Покрет за државу чини десет политичких странака, а предводе га СДА и СДП БиХ. Највећи допринос да Покрет за државу буде прича о заједничком раду и успјеху дао је осим Мијатовића Един Рамић, потпредсједник СДА и носилац листе за једну изборну јединицу за ПС БиХ.

На скупу је речено да је циљ да Покрет за државу у Народној скупштини Републике Српске има већи број посланика него што је то сада случај.

Нема стајања идемо даље Покрет за државу јача из дана у дан! Сви за БиХ”, поручио је Мијатовић.

Подијели...
Извор
СДП

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!