Спорт

Тијана Бошковић постаје најплаћенија одбојкашица у историји

Најбоља српска одбојкашица Тијана Бошковић добила је “непристојну понуду” да напусти Езачибаши и каријеру настави у Вакифбанку за два милиона евра по сезони, међутим одлучила је да их одбије.

Одмах је обавијестила свој Езачибаши шта јој нуде и сели су за сто да разговарају о томе, а њен клуб се показао као велики јер јој је одмах дао нови уговор.

Како пишу турски медији, Езачибаши не само да је изједначио понуду Вакифбанка, него је и “појачао”. Тако ће Тијана Бошковић од наредне сезоне зарађивати 2,5 милиона евра, што је чини и најбоље плаћеном одбојкашицом у историји. С обзиром на то како игра, то је и апсолутно заслужено, а знаће у Езачибашију да цијене њену лојалност и то што није “побјегла код конкуренције” чим је добила мало већу понуду.

Тијана Бошковић (26) је у Езачибашију још од 2015. године, када је стигла из Партизан Визуре. Крајем прошле године је са турским клубом други пут постала свјетски првак, а недостају јој још титуле у Лиги шампиона и првенству Турске, гдје има више других мјеста, пише Мондо.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Преко
МОНДО
Извор
РТРС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!