Спорт

Билећанка потписује милионски уговор

Дуго су клубови ослушкивали вијести из Турске и чекали коначну одлуку Тијане Бошковић о наредној станици у каријери.

Српска репрезентативка ће по свему судећи наставити сарадњу са клубом у коме је почела инострану каријеру.

Како сада ствари стоје – Тијана Бошковић неће мијењати мјесто становања јер ће потписати нови уговор са Езачибашијем. Италијани пишу да ће у сљедећој сезони зарадити 1.400.000 евра. Невјероватна цифра када је одбојка у питању.

Вијест је објавио италијански портал “Волејњуз”, а пренијели су бројни турски медији. Жељели су је клубови у Турској, позиви су стизали и из Италије, али изгледа да се водила паролом “оно што је добро, не треба мијењати”.

Тијана је цијелу инострану каријеру провела на истом мјесту. Стигла је са 18 година у Истанбул, сви у клубу су је сјајно прихватили и помогли да се прилагоди што прије. Брзо је постала главна карика тима, а сада је и капитен екипе која нема пораз у првенству Турске и Лиги шампиона.

У тексту италијанског новинара се наводи да ће нови уговор бити “1 плус 1”, што би значило да можда остане и до 2025. године, преноси Моцарт.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
МОЦАРТ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!