Требиње

Лакета: Кинез још није ухапшен, радимо на његовом лоцирању

Држављанин Кине, који је јуче побјегао из Окружног затвора у Требињу, још није ухапшен, потврдио је за АТВ Синиша Лакета, начелник ПУ Требиње.

“Ми још нисмо ухапсили лице, радимо на његовом лоцирању и предузимамо све мјере и радње у циљу његовог проналаска. Остварили смо сарадњу са свим релевантним полицијским агенцијама, као што је Гранична полиција и Служба за послове са странцима”, каже Лакета и додаје: 

“ПС Требиње је јуче запримила дојаву од припадника Окружног затвора да је кинески држављанин, коме је, како смо касније утврдили, Суд БиХ одредио притвор везано за кривично дјело које је починио ван БиХ и упућен је у притворску јединицу Окружног затвора у Требињу. Ово кажем, да не би дошло до забуне у јавности. Лице се налазило у просторијама Окружног затвора у Требињу, искористило је неки моменат и побјегло из затвора. 

Полиција је одмах реаговала, извршила је блокаду ширег подручја полицијске управе и ужег дијела града Требиња и овом приликом желим да грађане упознам да се из тога разлога већи број припадника полиције налази на улицама, врши легитимисање и провјере.”

Кинески држављанин Q.T. побјегао је из Окружног затвора у Требињу тако што се, током шетње, попео на кров једне од зграда, а потом скочио са висине од 12 метара, сазнаје АТВ.

Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!