Требиње

Детаљи хапшења отмичара из Дубровника

Држављанин Хрватске И.С. из Дубровника који је ухапшен у Требињу због отмице, осумњичен је да је дјевојку коју је отео тукао и приморао да конзумира опојне дроге.

– Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су у наставку истраге у вези са пријавом да је једно лице противправно лишено слободе на подручју града Требиња, утврдили да је лице иницијала И.С. нанијело тјелесне повреде другом лицу, као и да га је приморавало на конзумирање опојне дроге – наводи се у саопштењу Полицијске управе Требиње.

Додаје се да је Окружно јавно тужилаштво у Требињу на основу нових доказа који су пронађени наложило полицијским службеницима да документују и кривична дјела тјелесна повреда и омогућавање уживања опојних дрога против И.Ц.

Осумњичени је ухапшен јуче и у вријеме хапшења затечен само у гаћама и тако је и доведен у просторије Полицијске управе Требиње. Том приликом у објекту у коме је И.С. затечен претресом је нађено око 22 грама хероина и 32,5 грама марихуане.

Подијели...
Извор
ГЛАС СРПСКЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!