Требиње

Огласили се из требињске болнице о експлозији

Болница Требиње саопштила је данас да је недавна експлозија испред те установе прошла без посљедица и да се све здравствене процедуре настављају уобичајеним током.

“Срећни смо што је све прошло без било каквих посљедица, а полиција ради на расвјетљавању кривичног дјела које се догодило јуче послије подне”, навели су из Болнице и истакли да се све здравствене процедуре настављају уобичајеним током.

Из Болнице су поручили да здравствени систем не смије стати, нити је стајао ни у најгорим временима.

Непознато лице оставило је експлозивну направу која је експлодирала у близини Болнице Требиње, од чега је причињена мања материјална штета, а у току су све неопходне радње на проналаску починиоца, рекао је раније данас Срни портпарол Окружног јавног тужилаштва Срђан Вукановић.

Он је навео да је направа активирана јуче око 16.00 часова и да је увиђајем утврђено да је том приликом причињена мања материјална штета на фасади Болнице.

Вукановић је навео да је о догађају одмах обавијештен дежурни тужилац који је изашао на лице мјеста са службеницима требињске Полицијске управе.

“Остаци направе биће упућени на вјештачење, а тужилац је наложио полицијским службеницима да документују дјело и предузму све мјере и радње с циљем идентификовања починиоца”, рекао је он и додао да је ријеч о кривичном дјелу изазивања опште опасности.

Подијели...
Извор
НЕЗАВИСНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!