Политика

Петровић се присјетио шта се заклео Господу када је побиједио за градоначелника

Љубиша Петровић присјетио се да је прије три године, на Преображење Господње, одлучено о његовој кандидатури за градоначелника Бијељине, испред СДС.

Петвровић открива да се, од када је ступио на дужност градоначелника, заклео Господу, али и себи, да ће радити поштено, предано и најбоље што зна, трудећи се да вјерно служи народу.

– Неко је задовољан мојим досадашњим радом, неко више, неко мање, неко је незадовољан, има своје ставове и своју визију управљања градом и то је у реду и то је нормално! Никада сви неће бити задовољни, никада сви неће дијелити исте ставове али најбитније је да сви дијелимо и препознајемо праве вриједности за које ћемо се борити – навео је Петровић.

Поручио је да је Републици Српској потребно преображење и оздрављење, потребно је да сви заједно улажемо у образовање, да се боримо против криминала и корупције, да се боримо за опстанак нашег народа, очување вјере и културе, поштовање историје и предака али и нормализацију односа међу свим народима на овим просторима.

– Нашу Републику Српску је актуелна власт која хара земљом посљедње двије деценије уназадила бар за сто година, отјерала неке од најбољих људи, затворила бројне фирме и фабрике а није отворила ниједну, добили смо са једне стране мултимилионере и тајкуне, а са друге стране људе који једва састављају крај са крајем, добили смо дезертере који владају земљом са једне стране и борце који су ову земљу стварали и који чекају у реду за врећу брашна, понављаче који су отјерали најбоље студенте и докторе наука, добили смо земљу и народ који вапи за преображењем и спасењем. Нека Господ нам помогне на путу преображења, живјела наша Република Српска, живио народ – написао је Петровић на Фејсбуку.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
СРПСКА ИНФО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!