Требиње

Дјеца смјештена у требињску Болницу због знакова тровања стабилно

Осморо дјеце који је смјештено у требињску Болницу због знакова тровања су тренутно су табилно, потврђено је „Гласу Српске” у овој установи.

Како су нам рекли дјеца су смјештена на Одјељењу за педијатрију, док се једно налази на одјељењу за интензивну његу на кисеонику.

– Сви имају знаке тровања инхалационим агенсом, али не можемо да говоримо о чему се ради и од чега су се отровали. Хоспитализована дјеца су брзом интервенцијом особља збринута и тренутно су стабилно – изјавила је др Љиљана Буха, начелник Одјељења за педијатрију у требињској Болници.

Према непотврђеним информацијама сумња се да су се дјеца отровала хлором, али то није потврђено. Сви хоспитализовани су боравили у требињском комплексу Град Сунца.

Симптоми које су показивали су кашљање и смањен кисеоник те поремећај свијести. Овакве симптоме изазива свако инхалациону тровање, односно удисање неког отрова.

Подијели...
Извор
ГЛАС СРПСКЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!