Србија

Јован Мемедовић након 30 година рада на РТС-у дао отказ

Новинар и уредник Радио телевизије Србије, Јован Мемедовић дао је отказ послије више од 30 година рада у овој кући, сазнаје Телеграф.

Наиме, како сазнајемо, прије неколико дана Мемедовић ушао је у вербални сукоб са предсједником Управног одбора РТС-а.

Због нагомиланих проблема он је одлучуио да да отказ послије више од три деценије, колико је успјешно радио као новинар и уредник на Јавном сервису.

Ко је Јован Мемедовић?

Рођен је 22. априла у Београду. Као дијете је био несташан, а у школи правио шале и смицалице. У њему су препознавали дар за имитацију и глуму, а на мајчино инсистирање завршио је нижу музичку школу. Спорт није био на врху приоритета његових родитеља, али је ипак, послије његовог дужег инсистирања, у првом разреду средње школе почео да тренира џудо, што се наставило и током факултета.

Највише од свега, Јован је волео одласке на пецање и то током љетњих распуста које је проводио код фамилије на Дурмитору. Остајао би у планини и по 2 мјесеца док су мајка, отац и сестра обилазили родбину по приморју. Ти љетњи распусти, спуштања низ кањон да би пецао и пењање назад, змије, коњи, врућ хљеб и млијеко, оставили су неизбрисив печат на његов карактер и личност.

Подијели...
Извор
НЕЗАВИСНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!