Занимљивости

Додик изреволтиран непокошеном травом. Узео косу па поручио: „Ово је посљедњи пут да радим њихов посао“ (ФОТО/ВИДЕО)

Милорад Додик, предсједник Републике Српске, изреволтиран неуређеним травнатим површинама у Бањалуци, ухватио се косе.

Он је на западном транзиту у Бањалуци косио траву, на раскрсници за насеље Шарговац. Каже да је интервенисао код надлежних да овај простор буде покошен, али то се није десило.

“Већ сам интервенисао код надлежних да овај простор буде уредан, чист и покошен. Пошто вјерујем да се они угодно одмарају, одлучио сам да све сам покосим! Ово је посљедњи пут да радим њихов посао”, навео је Додик на Тwиттеру.

Предсједник Српске је прво наоштрио косу, а потом се ухватио посла, и то туђег. Док је Додик косио, возачи су свирали и заустављали се поред њега.

Није ово једино мјесто у Бањалуци гдје је трава непокошена. Надлежни, изгледа, имају преча посла ових дана, као што је мијењање брава на канцеларијама у Градској управи.

Западни транзит је жила куцавица града. На овој дионици пута дневно прође стотине возача, а у љетном периоду и много туриста.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!