Култура

Билећки малишани уживали у дружењу са Љубивојем Ршумовићем (ФОТО)

На радост мале и велике публике, познати српски пјесник и писац Љубивоје Ршумовић данас је био гост у Дому културе „Јевто Дедијер.“

Уз њега су одрасле генерације, па не чуди што су у пуној сали његове пјесме заједно пјевали дјеца и родитељи.

„Данас смо се дружили у Билећи гдје сам имао заиста јако лијепу добродошлицу. Сарадња са публиком је била одлична и то је нешто што бих истакао. Као што сте могли да чујете и видите заједно смо рецитовали и пјевали, што је и био циљ дружења. Поручујем дјеци да се боре за своја дјечија права, али да никада не забораве да поред својих права имају и дјечије обавезе,“, рекао је за Радио Билећу Љубивоје Ршумовић.

Дружење са чувеним писцем и пјесником за дјецу организовала је Народна библиотека „Владимир Гаћиновић.“„Величанствено је било са Љубивојем и најважније је да смо видјели да су дјеца срећна и распјевана. Библиотека оваквим догађајима придаје највише пажње и настојаћемо у будућности да организујемо сусрете са значајним писцима на радост свих нас“, истакла је директорица библиотеке Сања Бошковић.

У програму су учествовали ученици Основних школа „Петар II Петровић Његош“ и „Свети Сава“ и мали рецитатори из Дјечијег вртића „Будућност.“

Захвалност за реализацију овог сусрета организатори су упутили суграђанину Слободану Чомићу.

Подијели...
Извор
РАДИО БИЛЕЋА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!