Занимљивости

Начелница Језера о снимку који је „запалио“ регион: Пријатно сам изненађена

Начелница Језера Снежана Ружичић, током гостовања у емисији АТВ-а, „Тет-а-Тет“, између остало, причала је и о снимку који је „запалио“ регион.

Подсјећамо, она је на Инстаграму објавила видео на којем се види како у купаћем костиму, огрнута мантилом, шета кроз хотел.

„Ја сам поставила видео, гдје у дугим огртачем и купаћем, излазим на плажу у Неуму. Кћерка је аутор тог видеа. Тамо смо били на форуму, тако да смо слободно вријеме искористили да се окупамо. Снимак је изашао на порталима. То је преузето са мог Инстаграм профила. Ја сам већ дала изјаву да сам ја жена од крви и меса, сензибилна жена, жена која сматра да само женствена жена може да буде квалитетна у свим професијама и областима, а онда и у приватном животу. Пријатно сам изненађена да је толико портала пренијело такву вијест“, истакла је Снежана Ружичић.

Начелница Језера се осврнула и на коментаре који су се појавили на друштвеним мрежама.

„Свако има право на мишљење и на однос према нечему. Ја се, искрено, не бавим пуно коментарима. Оно што ја поставим и објавим, сматрам да је то умјесно“, додала је она.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!