Политика

Начелник Билеће и Општинска борачка организација упутили писмо подршке предсједнику Србије Алексадру Вучићу

Начелник општине Билећа, Веселин Вујовић и Општинска борачка организација Билећа упутили су писма на Андрићев венац као подршку Србији и Предсједнику Србије Александру Вучићу. Писма преносимо у цјелости:

-Слобода интегритет и суверенитет, наше Мајке Србије, нашег народа на Косову и Метохији, у опасности је опет. Тешки тренуци, одлуке и поступци су пред српским народом и Вама. Ми, Билећани смо свим срцем и душом уз Вас и наш народ, браћу и сестре, на Косову и Метохији. Знајте да Билећа, мали град великог срца пуног љубави, увијек стоји уз Вас, спремна да помогне. Сваки становник Билеће, а вјерујем и читаве Републике Српске и Херцеговине, учиниће све за одбрану српског народа, слободе истине и вјере. У нама имате и заувијек ћете имати искреног пријатеља, брата, који ће учинити за одбрану мајке Србије, стоји у писму начелника Билеће Веселина Вујовића.

-Видимо да су се, по ко зна који пут у историји, мрачна и тешка времена надвила над нашим народом на Косову и Метохији. Ми, борци Српске Херцеговине, знамо како се штити и брани домовина, огњиште, српство! Овим путем желимо да Вас подсјетимо да смо увијек уз Вас и нашу браћу на Косову и Метохији. Бранићемо, и животом ако треба, било који комад српског неба! Пружамо вам пуну подршку по питању одбране истине, правде и вјере, одбране Мајке Србије, одбране душе свеколиког српства Косова и Метохије. ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДНУ ЗЛАТНУ, пише у пусми подршке Општинске борачке организације Билећа.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
РАДИО БИЛЕЋА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!