КултураЉубиње

Вриједне Микрофин донације за библиотеку у Билећи и вртић у Љубињу (ФОТО)

Микрокредитно друштво Микрофин, дугогодишњи пружатељ подршке заједници, недавно је донирао средства за образовање и развој најмлађих у БиХ: озвучење и ТВ пријемник за Дјечији вртић Љубиње, те преко 80 књига за Народну библиотеку Владимир Гаћиновић у Билећи.

ФОТО:Микрофин

Микрокредитно друштво Микрофин пружа подршку заједници већ 25 година кроз различите донације и спонзорства. Један од главних фокуса Микрофина је на најмлађима, те стога често донира вртићима, школама, домовима за незбринуту дјецу и другим установама које се баве њиховим развојем и образовањем. Управо зато је Дјечији вртић Љубиње у општини Љубиње добио помоћ у виду озвучења и ТВ пријемника.

ФОТО:Микрофин

Такође, недавно је Микрофин донирао више од 80 књига Народној библиотеци Владимир Гаћиновић у Билећи, како би се награђивали најбољи читаоци, а ова установа је истакла како су се обратили Микрофину јер су препознали проблеме грађана и сигурни да ће им помоћи.

Ненад Кандић, шеф филијале Требиње, изјавио је да су поносни што су у прилици да помогну заједници и подрже пројекте који се тичу развоја и образовања дјеце.

„Велика је привилегија и задовољство што смо у могућности овом и сличним донацијама да пружимо подршку тамо гдје је потребна, с посебним нагласком на најмлађе категорије. У четврт вијека пословања, заиста смо настојали да будемо активни учесници заједнице у којој живимо, радимо и послујемо.“ рекао је Кандић.

Друштвено одговорно пословање је врло важно за Микрофин и ове донације су само дио ширег програма друштвено одговорног пословања којим се ово друштво труди помоћи у развоју и напретку заједнице у којој послују.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!