Политика

Медији: Јелена Тривић оснива партију. Ево ко ће бити најближи сарадници

Странка коју оснива Јелена  Тривић ће се звати НФ, а претпоставља се да је пуни назив Народни фронт.

Тривић ће бити предсједница, а најближи сарадник, који би требао водити активности на терену, ће бити Дејан Слијепчевић, уз подршку посланика СДС-а Александра Трнинића, објавио је портал Кликс.

Према незваничним информацијама, имена оснивача су углавном из странака СДС и ПДП, а има и бивших чланова СНСД-а, а највеће изненађење је бивши високопозиционирани члан СНСД-а и бивши градоначелник Бање Луке Игор Радојичић.

Подсјећамо, потпредсједник СДС-а Милан Миличевић негирао је данас да градоначелник Бијељине Љубиша Петровић (СДС) напушта СДС и оснива нову странку са актуелном потпредсједницом ПДП-а Јеленом Тривић, али је према свему судећи потврдио да она ипак креће у оснивање властите политичке партије.

Потпредсједник СДС-а Милан Миличевић рекао да је данас да је “Љубиша Петровић једнако СДС и СДС је једнако Љубиша Петровић”.

Када је у питању Јелена Тривић, рекао је да је подршка обострана.

“Желим Јелени Тривић да успјешно заврши и оснује своју политичку странку. Желим јој сву срећу и увијек ћемо бити уз њу. Понудио сам јој да буде дио СДС-а. Шта год буде, ми и Јелена Тривић остајемо истим путем, а то је рушење актуалне власти”, додао је Миличевић.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Преко
КЛИКС
Извор
ТОП ПОРТАЛ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!