Политика

Игор Радојичић демантовао да се враћа у политику

Бивши градоначелник Бањалуке Игор Радојичић је демантовао писање „Клиxа“ да је он у тиму Јелене Тривић која наводно оснива нову странку.

„Не бавим се политиком. Повукао сам се прије три године. Не знам ништа о странци Јелене Тривић, то ћете морати да питате њу.  Јавио сам се због тога што знам шта је ваш посао, бавио сам се новинарством. Не бавим се политиком“, казао је кратко за портал „УНА“ Игор Радојичић, бивши градоначлник Бањалуке.

Нову странку Јелене Тривић је у сриједу на конференцији за медије споменуо и Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине и функционер СДС-а, а који је демантовао да напушта ову странку и да прелази у табор Јелене Тривић.

Медији пишу да ће се нова странка Јелене Тривић звати НФ, а претпоставља се да је пуни назив Народни фронт, те да ће Тривићева бити предсједница, а најближи сарадник, који би требало да води активности на терену, Дејан Слијепчевић, уз подршку посланика СДС-а Александра Трнинића.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!