Занимљивости

Најбогатији човјек на свијету тражи раднике у БиХ: Рјешаваћеш свјетске проблеме

Америчка компанија Тесла, водећи свјетски произвођач електричних аутомобила, почео је потрагом за радном снагом и у БиХ.

Како се наводи у огласу, Тесла тражи раднике за своју велику фабрику у Берлину, у Њемачкој.

Овог пута компанија тражи „техничара за роботику“. Оглас је расписан на порталу за тражење посла mojposao.ba и на српском је језику.

„Тесла представља једну мисију: Убрзање и прелазак на одрживу енергију. У року од неколико година развијене су револуционарне стратегије и производи који су у великој мјери успјешно лансирани на тржиште. Ово је могуће само кроз изузетне брзине, иновације и ефикасности. За наставак Теслине невјероватне приче о успjеху, сада и у Европи, Gigafactory Берлин је савршена основа. Најважнији стубови за ово су наши запослени. Њихова страст, мотивација и спремност осигуравају постизање наших циљева. Ми вас тражимо да заједно наставимо ову успјешну причу“, стоји у огласу.

Нуде се бројне погодности за овај посао.

„Радићете у нашој врхунској Gigafactory, гдје ћете ријешавати најзанимљивије свјетске проблеме с најбољим и најпаметнијим људима који дијеле страст да мијењају свијет. Теслин компензацијски пакет укључује конкурентну плату и Теслине акције или бонусе. Уобичајене погодности које нудимо укључују 30 дана годишњег одмора, пензиони план фабрике, животно и инвалидско осигурање запосленика, бесплатно пуњење електричних возила, попусте на производе и разне услуге превоза“, стоји у оглaсу.

Оглас је отворен до 20. априла 2023. године.

Иначе, ово није једина веза Тесле с БиХ, преноси Бизнис.инфо.
У Фабрици „Pass“ у Бијељини, која производи савитљиве цијеви за ауто-индустрију, крајем прошле године су најавили проширење погона и могућност доласка америчке фирме „Тесла“. Прецизније речено, у тој фабрици би се могли радити неки дијелови за Теслине аутомобиле.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
ГЛАС СРПСКЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!