Невесиње

“Свијету се не може угодити”. Водоводу у Невесињу украден соларни панел

Из Полицијске управе Требиње данас је и званично потврђено да је Полицијској станици Невесиње пријављено да је отуђен један соларни панел који је власништво ЈП „Водовод“ Невесиње. У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела „Крађа“ из члана 224. Кривичног законика Републике Српске.

Полицијској станици Невесиње пријављено је да је лице иницијала Б.П. нанијело штету једном привредном субјекту из Невесиње у износу од око 20.000 КМ, на начин што је отуђивало производе и препродавало их другом лицу. У току је рад на документовању кривичног дјела „Крађа“.

Из предузећа “Водовод” саопштено је да је непознати починилац отуђио је соларни панел са резервоара за питку воду у селу Бежђеђе које је у њиховом власништву. Мјештани су огорчени овим вандалским чином.

Соларна плоча је служила за напајање уређаја за регулацију количине воде у резервоару. Директор „Водовода“ Славиша Сокнић каже да су одмах по сазнању обавијестили полицију која је направила увиђај, пише портал радио Невесиња.

Сокнић наглашава да њихово огорчење није због материјалне штете колико због спремности појединаца да угрозе јавно добро. Директор „Водовода“ појашњава да је водоснабдијевање села без соларног панела на резервоарау отежано, али није прекинуто.

Подијели...
Извор
РАДИО НЕВЕСИЊЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!