Забава

УРНЕБЕСНО!! Станивуковић демаскирао Вукановића (ВИДЕО)

Већ одавно букти рат између некадашњих сабораца Небојше Вукановића и градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића те не постоји дан када Вукановић на свом блогу не оптужи Станивуковића да је у тајној симбиози са Милорадом Додиком и да кокетира са власти.

Тако је Вукановић 4. марта ове године најавио екслузивну вијест и објавио исту под насловом “Тајно крштење и састанак Драшка у владиној вили на Јахорини” у коме оптужује Станивуковића да је имао тајни састанак са челницима “режима”.

У тексту је уцјењивачки позвао Станивуковића да одговори јавности са ким се састао у вили Владе Републике Српске на Јахорини објавио фотографију и приложио видео на коме се јасно види да се ради о градоначелнику Бањалуке.

-Да не би шпекулисао и износио детаље тајног састанка, који се догодио прије неколико дана, почетком ове недеље, градоначелник Бањалуке би требао да изађе у јавност и одговори са ким се састао, шта је била тема разговора и шта је договарио, написао је тада Вукановић.

Међутим, видео који је данас објавио Станивуковић на друштвеним мрежама потпуно је демаскирао Вукановића и сав његов опозициони рад.

У обраћању Станивуковић открива да му је фотографије и видео послао управо он са другог броја телефона представљајући се као грађанка са Пала. Станивуковић објашњава да је видео настао на партијском састанку предсједништва ПДП-а те да је са јасном намјером паркирао аутомобил поред виле Владе Републике Српске а његов пријатељ све снимио.

Зашто је то све урадио и како је на тај начин преварио Вукановића погледајте у видео прилогу:

Након ове Станивуковиће објаве услиједио је брзи одговор Вукановића у коме признаје да је објавио текст поменутог наслова са фото/видео садржајем правдајући се да он у објављеном тексту не тврди да са сигурношћу зна да се састао са неким од челника власти.

Међутим, ауторски текст га потпуно демантује и нема сумње да се Станивуковић добро поиграо са Вукановићем и оголио начин на који Вукановић обмањује јавност и дијели неистине када је у питању градоначелник Бањалуке.

Подијели...
Извор
Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!