Политика

Додик коментарисао рад Луке Петровића (ФОТО)

У Бањалуци је данас одржана сједница Предсједништва Градског одбора СНСД Бања Лука на којој су присуствовали и предсједник ове странке Милорад Додик и потпредсједница Жељка Цвијановић.

Како је саопштено на страници Градског одбора ове партије теме састанка су биле изборни резултати, предстојеће активности и даљи планови рада Градског Одбора СНСД-а Бања Лука као и незадовољство у начину сарадње са Генералним секретаром СНСД-а Луком Петровић.

Лидер СНСД-а Милорад Додик поручио је данас да на релацији Градског одбора СНСД-а Бањалука и генералног секретара СНСД-а Луке Петровића нема проблема. Такође је напоменуо да је потребна боља комуникација.

“Одржали смо сједницу предсједништва Градског одбора Бањалука, анализирали изборне резултате и имали закључке да је Градски одбор направио добар резултат и да је он веома задовољавајући. Није се успио направити очекиван резултат за предсједника Републике Српске”, рекао је Додик.

ФОТО:СНСД

Говорећи о ситуацији у СНСД-у, Додик каже да нема никаквих проблема, осим трачарења са стране:

“Ђајић је човјек који има озбиљну енергију за сваки посао који ради. Ми немамо никаквх посебних проблема, из СНСД људи не одлазе. Оно што је потребно је више политичке обазривости”, изјавио је Додик.

СНСД се морао позиционирати као незаобилазан фактор за сва питања у БиХ, и то смо успјели, поручује Додик.

“Радили смо на томе да се СНСД позиционира на тај начин да је озбиљан фактор. Без СНСД-а на нивоу БиХ нема ниједне одлуке. Радићемо све да имамо механизам заштите за народ Републике Српске. Неизвјесна су времена, зато морамо да се осигурамо”, јасан је Додик.

Да ли је неко задовољан радом Луке Петровића, Додик каже да он има подршку њега као лидера партије и да има повјерења у његов рад.

Пратите нас на друштвеним мрежама | Facebook | Instagram |
Подијели...
Извор
АТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!