Спорт

Потврђено писање медија. Тијана Бошковић остаје у турском Езачибашију за невјероватну суму новца(ФОТО/ВИДЕО)

Српска одбојкашице наставља причу коју је започела 2015. године. Заједничка прича се наставља а сада је и званично.

Тијана Бошковић и Езачибаши продужили су сарадњу која траје већ осму годину заредом.

Прије двије недјеље италијански и турски медији објавили су вијест да је договрен наставак сарадње и то за невјероватну суму од 1.400.000 евра по сезони.

Многи клубови су остали разочарани јер им је Тијанино име било на врху листе жеља. Али, очигледно да је веза између Тијане и Езачибашија нераскидива.

ФОТО:Twitter/Eczacıbaşı Spor Kulübü

-Започели смо нашу осму годину сарадње са Тијаном Бошковић, једном од капитена нашег тима која је постала симбол нашег клуба, и одлучили смо да наставимо заједно и у наредном мандату. Она је једна од најважнијих, најврједнијих и посебних одбојкашица на свијету. Имали смо срећу што смо са њом провели толико времена у нашој спортској породици. Веома смо срећни што настављамо са Тијаном и у наредном периоду. Надамо се да ће се наша успјешна сарадња наставити дуги низ година и да ћемо потписивати још успјешних уговора, рекао је члан Управе Езачибашија Ердал Карамерцан за клупски сајт.

ФОТО:Twitter/Eczacıbaşı Spor Kulübü

Износећи своје утиске након потписивања, Тијана Бошковић је рекла да је срећна што се њезино путовање са Езачибашијем наставља.

-Имам велику жељу да испуним све зацртане амбиције и освојимо трофеје које нисмо освајали протеклих година. Вјерујем у овај тим и надам се да ћемо сви заједно дати све од себе да будемо задовољни резултатима, рекла је Тијана у изјави за медије.

Одбојкашка репрезентативка Србије Тијана Бошковић почела је да игра у омладинској селекцији ЖОК Херцеговац у сезони 2010-2011.

Тијана, која је у тиму Езачибашија од сезоне 2015-2016, такође је капитен тима од сезоне 2020-2021, заједно са либером Симгеом Акозом.

Подијели...
Преко
eczacibasisporkulubu.org.tr
Извор
МОЦАРТ Билећа Online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Користите блокатор реклама

Наш систем је детектовао да користите неки од блокатора реклама. Ако бисмо те могли замолити да га искључите док читате наше вијести били би ти много захвални. Хвала ти унапријед!